De 5e duikdag
Door: Ton
Blijf op de hoogte en volg Ton
27 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
Vanmorgen om 6.15 ging de wekker weer. Op naar het ontbijt daar werdt ik verrast met een mooie halve sara welke van de 3e verdieping van het balkon af kwam gezeilt, tevens was alles mooi versiert. De eerste duik hebben we gemaakt op de Yamagiri Maru deze lag op zijn zijkant. Zijn in de machinekamer naar binnen gegaan de gangen waren smal en klein. Er lag een schedel in het ruim van het schip. Dit schip is neer gehaald met een torpedo het gat zat in de zijkant van de romp. Er lag veel porselijn in het ruim. Er lagen ook hele grote torpedos met een eigen moter deze waren echt groot. Duik 2 was op de Heian Maru op dit wrak lagen botten en er zat een schedel tussen het ijzer in het ruim deze was mooi ingeklemt. Hebben een ronde gemaakt zijn eerst de machinekamer ingeweest toen nog in een ruim wezen kijken. Toen langs de schroef naar boven. Dit schip lag ook op zijn zijkant. En met de lunch heb ik een taart gekregen van de duikschool. Ik heb de halve sara natuurlijk mee op de boot genomen, loop er nu al de hele dag mee rond en nog kijken de mensen mij raar aan snap er niks van. Zo even met zijn alle naar de kroeg en ja, de pop mag mee.
Groeten mark en de rest
27 Januari 2012 - 11:56
Ton Keetels:
Fotos volgen -
27 Januari 2012 - 12:02
Rob En Manon:
Heeeeej Mark, van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag!!!!
groetjes Rob en Manon -
27 Januari 2012 - 12:07
Anton:
Mark van harte nog vele mooie duikjaren -
27 Januari 2012 - 12:16
Hans Van Eck:
Mark van harte gefeliciteerd met je verjaardag. is het al gelukt om die pop ook te laten duiken??
Veel plezier nog tijdens het vervolg van jullie reis, geniet er van. is is zo weer voorbij.
We volgen jullie leuke stukjes met veel belangstelling.
Groeten uit Rooi
Hans en de collega's van het reisburo -
27 Januari 2012 - 12:26
Thijn Van Dijk:
gefeliciteerd mark
groetjes thijn -
27 Januari 2012 - 13:49
Miranda V/der Steen:
Gefeliciteerd met je verjaardag Mark. Voor iedereen nog heel veel duikplezier in Truk. -
27 Januari 2012 - 14:52
Elise:
gefeliciteerd mark!! -
27 Januari 2012 - 15:24
John En Karin:
Nou Mark ze hebbel je leuk verrast op je verjaardag.
leuke sara haha
ook deze keer weer mooie foto's en een
leuk verslag.
we blijven jullie volgen
nog veel duikplezier allemaal
groetjes John en Karin -
27 Januari 2012 - 18:09
Paula Van Aarle :
Mark al 25 jaar gefelicteerd ge niet van sara maak er een gezellig feest van groetjes rien en paula -
27 Januari 2012 - 22:00
Liesbeth:
mark als nog van harte gefeliciteerd met je 25e levensjaar mooie versiering op je kamerdeur haha. ik geniet van jullie foto's het alsof je erook bij bent.